Spejltest Campingferie.dk  (13-07-2012)

 

Super spejle fra Brunsgaard

 

Peer Neslein fra Campingferie.dk siger god for de nye Brunsgaard spejle, som netop er blevet testet og godkendt på en næsten 6.000 km lang campingtur til Nordkapp.
Campingferie.dk har netop gennemført en næsten 6.000 km lang test af de nye aerodynamiske og lette spejle fra Brunsgaard.
Peer Neslein fortæller:
Jeg monterede de nye spejle dagen før jeg skulle af sted på min guidede campingtur Ekspedition Nordkapp. Undervejs skruede jeg dem af nogle enkelte gange, hvis jeg skulle køre i min bil uden campingvogn, men på intet tidspunkt har jeg justeret eller rettet på spejlene på hele turen. Hver gang jeg har kigget i dem har de siddet som de skal. Selv om jeg en enkelt gang var ude for at mit sidespejl klappede ind, da jeg passerede en tømmertransport på en smal vej, havde spejlet ikke rykket sig da jeg klappede bilens sidespejl ud igen.
Temperaturerne har været fra over 20 graders varme til frysepunktet, men spejlene har bare fungeret som de skal.
Materialerne er lette og i rigtig god kvalitet og spejlene jeg bruger er konvekse, så jeg har det størst mulige synfelt bagud.
Jeg kan derfor kun anbefale de nye Aerodynamiske spejle fra Brunsgaard.eu
Her er vi på vej langs en af de norske fjorde langt mod nord hvor fisk hænger til tørre.
Mange campister siger de ikke har brug for sidespejle. Her ser du forskellen. I bilens spejl kan du ikke se nogen i overhalingsbanen, men i campingspejlet kommer en bil tordnene. Var det på en tysk motorvej kunne den bagfrakommende komme kørende med måske 200 km/timen. Hvis du så lige trækker ud går det grueligt galt. Så brug altid campingspejle, som du vel at mærke kan se bagud i.
Enkelt, eksklusivt og stabilt. Spejlet passer til 99% af alle biler.
© copyright 2015 - BRUNSGAARD.eu ApS
administration